среда, 22. јануар 2014.

Збирке задатака за завршни испит у продаји


Три збирке задатака из којих ће осмаци моћи да се припремају за завршни испит налазе се у продаји и за њих укупно треба издвојити 560 динара:


- збирка из математике - 160 динара
- збирка из српског језика - 270 динара
- збирка за комбиновани тест - 130 динара


На завршном испиту задаци неће бити исти као у збиркама, јер ће ове године на завршном испиту бити само непознати задаци. То значи да ће збирке помоћи матурантима да обнове градиво и да провере знање, али не могу очекивати да исте такве задатке добију и на тесту.
Збирке из математике и српског језика су допуњена и прерађена издања збирки које су објављиване претходних година. Трећа збирка се односи на комбиновани тест. Задаци за ову трећу збирку су одабрани у складу са програмом завршног испита који је у децембру усвојио Национални просветни савет. Збирка садржи питања и задатке из биологије, географије, историје, физике и хемије који се односе само на оне стандарде који су предвиђени програмом завршног испита за 2013/2014. годину.


Ученици осмог разреда треба да, најкасније до петка 24. јануара, обавесте своје одељењске старешинe да ли желе да поменуте збирке наруче у школи.


Нема коментара:

Постави коментар